Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Šira guma na Runner???

<< < (2/5) > >>

matas damir:

--- Citat: istipa622 - 25 Veljača, 2010, 22:24:48 ---pa kaj ti je takav problem sam pogledat koliko imas sa svake strane mjesta od gume koju sada imas??
ako imas 120 sada i ako sa svake strane ima 1 cm znaci da bi 140 bilo presiroko... kuzis  :toothy10:

--- Kraj citata ---
Pa naravno da sam izmjerio i teoretski bi mogla, ali me zanima da li je netko stavio pa da vidim i u praksi.

sven_vx:
na sp-ovu felgu koja je 13" ide 140 bez beda..al mislim da ti je i na 12" i 13" sasvim dovoljna 130 sirina..osim ako zelis sa estetski bolje izgleda sa zadnjom sirom gumom.. :)

J.U.R.C.A:
ide sira guma ali onda ti je ona gljivastija pa ti je uzasno drzanje u zavojima. imas osjecaj kao da plese zadnji kraj prilikom vecih naginjanja i da ce svaki put proklizati!(dobio sam jednom sponzorsku 140 sirine pa ti pricam iz iskustva)

Drnda:
u mene je dosla na felgu zadnjoj od nrga sava sporty u dimenzijama 140/60 /13 mislim, za sirinu 100% je 140, samo visina nezz napamet.. a sada kako ce se ponasati vidjeti cemo jos...

2TDottore:
ja se na vxru vozim na zadnjoj 120 i jebeno je....motor ide sam u zavoje....samaras ga ko pedesetku.....140 guma je za ravnica rejsere....XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju