Općenito > Propisi

Tehnicki pregled

<< < (17/18) > >>

istipa622:
koliko ja znam mopedima je obavezan jedan (lijevi) retrovizor a motociklima oba dva.. :dontknow:

PROOF:
ja sam  cuo od lika na tehnicomda moras imat lijevi samo na skuteru...tako sam i proso :D

mario_f15:

--- Citat: PROOF - 08 Ožujak, 2010, 20:57:34 ---ja sam  cuo od lika na tehnicomda moras imat lijevi samo na skuteru...tako sam i proso :D

--- Kraj citata ---
a zavisi kakav je covjek na tehnickom
nije svagdje isto....kod nas se nemoze proc sa jednim...provjereno.... :laughing3:

kristijanSR70:
u svakom gradu, svaka stanica za tehnički pregled koja postoji je priča za sebe, kod jednih mozes kod drugih nemozes,......

duje87:

--- Citat: Pupo - 08 Ožujak, 2010, 19:01:47 ---Ako sudac odobri, mehaničar ti može raskopat skuter i utvrdit stanje skutera. Nije tajna da na Stage6 cilindrima od 70kubika s vanjske strane piše 50  :icon_biggrin:

Slika se upravo zbog ovih stvari, da ti nemožeš reći na izvanrednom tehničkom pregledu da te je na redovnom lik sa svim tim pustio na regi! Ovako imaju dokaze i neće zbog tebe nijedan radnik na tehničkom dobit otkaz, a što se događalo do sada jer jednostavno ljudi nisu mogli potvrdit da si ti te preinake radio nakon tehničkog!

--- Kraj citata ---

je,al budale ko ja se nece nikad opametit,pa uopce ne vidin smisla u pokusajima provodjenja tih drakonskih mjera na tehnickon,kad cu sutra opet po staron..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju