Općenito > Propisi
Tehnicki pregled
Sauron:
recimo ja nekužim zašto vi nemožete taj dan kad je tehnički sve prebacit u serialu ?? staviš original auspuh,tablica neka normalno stoji da ne sere i neke ostale gluposti pa kad dođeš doma baciš opet sve "tuning" ;D kako je i bilo...
smješan primjer ali to se prije radilo recimo s apn-ima,ideš na tehnički,staviš original mašinu gore,prođeš ga,dođeš doma i devu zabodeš nazad gore i gas :headbang: ;D ;D
Drnda:
nema se :toothy11:
zipst:
--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 23:21:50 ---recimo ja nekužim zašto vi nemožete taj dan kad je tehnički sve prebacit u serialu ?? staviš original auspuh,tablica neka normalno stoji da ne sere i neke ostale gluposti pa kad dođeš doma baciš opet sve "tuning" ;D kako je i bilo...
smješan primjer ali to se prije radilo recimo s apn-ima,ideš na tehnički,staviš original mašinu gore,prođeš ga,dođeš doma i devu zabodeš nazad gore i gas :headbang: ;D ;D
--- Kraj citata ---
oce i jandro i sl. cas posla sve vratit?
Ivan SP:
ala sad se jandre svi uvatili svakome je isti k**ra* ko nije legalan jebeš tehnički tu i nekako a šta debil te s ceste vodi na tehnički tu smo mi sa ovim nadrkanim kurcima poput moje mrtvi na el.blokadi mi puca ajme šow sumnjam da bi 20 iša sad cu ja spremit jednu novitariju sa dragin članom Slow riderom e bogami ćemo se i slowrajdat po gradu
SPecial:
Ivane,ako to sredite molim te da mi javis jer mi to treba.
Ova za 50ccm mi ne dela kaze slow,ali ako ovo sredite znaj da sam prvi kupac.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju