Općenito > Propisi
Tehnicki pregled
Iwo SR Tuono:
A čim oni to mjere?
Bauštelskim metrom mi jedino k**ra* može premjerit
Drnda:
to je meni kretenizam totalni... npr kada vidim sta tvornica uradi.. em su negdje losi varovi.. em je materijal tanak u pm.. a kada netko sebi nesto radi o cemu mu glava visi.. sigurno nece fusariti... tako da ... debilizmom smatram ove mjere.. jer npr, ja sam za malo povecanje snage stavo oba veca diska, vece felge, bolje gume, normalne vilice i pojacao tvornicke fush uratke...
walkay:
Ja sam bio prije 2 tjedna na tehnickom, ali sa autom! Susjed mi radi tamo, i kaze da imaju 24 kamere, i snima cijeli auto! Auto mora biti u najboljem stanju, bez ikakvih ostecenja! Ja samo gledao, to nije moguce! :) :angry7:
Ja se ne bojim od tehnickog, nisam produzio ramu, a necu bas ni na izgledu raditi! Sretno svima sa tehnickom! :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: sven_vx - 25 Veljača, 2010, 17:34:30 ---ovo je vise nego sjebano kaj mjere duzinu itd..smradovi..meni se cini da oni bacaju te nove zakone zato jer ih sigurno ima tu na forumu i sve vide i citaju..
--- Kraj citata ---
Gle, kad staviš mašinu od SP-a na Roxa, možda nećeš pogodit poziciju zadnjeg kotača i motor će ti bit vjerojatno duži. Kad to vide neće te pustit. S druge strane, kaj je sa onima kaj im je malo vilica popigana unutra pa je motor kraći? :toothy12:
Seljačine mutave, neznaju kak bi se rješili nakitanih skutera pa rade bedastoće. Još malo pa više nebuš smel ni alu felge stavit jer ti bude auto lakši za 2 kile :happy3:
Noha boy:
mogu mi :p_g: :p_g: neam para odjavil budem skuter a vozil se budem kak i do sada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju