Općenito > Slike i filmovi o skuterima

ride2die

<< < (2/6) > >>

vx:
jbg...ja nažalost nisam svjestan ovoga još...ne diraju me toliko ove slike koliko bi trebale....možda jer još niti jedan put nisam pao,nisam imao prometnu ili  :dontknow: ali sigran sam da bih puuuno više pazio da sam imao koji pad....

uvijek nosim zaštitnu opremu....

andre@26:
Istina je da sve te slike sto su tu takve stvari se svakodnevno desavaju u svijetu, bilo tko gleda ove slike moze ga smiriti za neko vrijeme i voditi na razmisljanje, ali poslije nekog vremena to zaboravljamo. A svatko od nas zna da dok vozimo bio to skuter ili motro da tijekom vožnje ne razmišljamo na posljedice koje mozemo nanesti sebi i ostalim sudionicima u voznji, nasim nacinom voznje. Ja priznajem  i svijestan sam toga da ponekad pretjerujem previse, ali u tim okruzenjima moja svijest nije orijentirana posljedicama koje mi se mogu desidi. Problem je i u tome da uvijek mislimo " a meni se to nece desiti, ja nisam takav, ..." i takve slicne gluposti.

PROOF:
staro ali poucno....

SPecial:
Bas se pitam kako oni voze motore,i onda vidim zenu u tangama.
Sta ce joj to?
I kako joj vozac dopusti da se vozi tako "obucena",mislim da za nju nije sigurno,ne shvaca u sto se upusta kada sjedne na motor,i to jos onakav.
Ako su svi bili tako "zasticeni" onda nista nije cudno.
Moj komentar na ovu stranicu je taj da je vrlo poucno i stvarno ti dođe da se malo zamislis i zapitas vrijedi li od sebe uciniti invalida samo zbog malo adrenalina.

speed:
gledao prije par godina jos ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju