Općenito > Slike i filmovi o skuterima

ride2die

<< < (4/6) > >>

PROOF:
mene isto opamete na neki dan-dva  :D  i isto mogu jest poslje tog najnormalnije..mogu pokraj tog jest ;D

matrix:
MOTOR NIJE ZA ŽENE SAM SAM BIO SVJEDOK DANAŠNJEG DOGAĐAJA....cura dobila skuter za 15 rođendan i vozali se mi a ina da bude faca divljala divljala i na pjesku prokliže i skriši se pri brzini oko 50 na sat,....kasnije kad sam je pretio kući nije smjela preć 10 km/h...to je bilo poučno za nju a bogami i za mene   :'( :'( :'( :'( juče kupila motor  :'( :'( :'( :'(

b_l_a_c_k:

--- Citat: matrix - 28 Veljača, 2010, 23:27:58 ---MOTOR NIJE ZA ŽENE SAM SAM BIO SVJEDOK DANAŠNJEG DOGAĐAJA....cura dobila skuter za 15 rođendan i vozali se mi a ina da bude faca divljala divljala i na pjesku prokliže i skriši se pri brzini oko 50 na sat,....kasnije kad sam je pretio kući nije smjela preć 10 km/h...to je bilo poučno za nju a bogami i za mene   :'( :'( :'( :'( juče kupila motor  :'( :'( :'( :'(

--- Kraj citata ---

nek si ti nju otpratio kući  :toothy9:

lako je sebi reć da nećeš divljat u ovom trenutku kad gledaš slike, al kad sjedeš na motor to ti nije ni na kraj pameti...

matrix:
brate ružno je gledati kad neko pane...štaće cura divljala pravi se budala nije puštala pun gasi onda ju je stigo pjesak i ograda.......ovo je lekcija kola se nikad ne zaboravlja a ni kacige ni nikakve zaštite..još se meni smije što nosim kacigu....i samo govori ŠTAĆU REĆ TATI ....  :sad1:

hrca:
iskreno mene to ni najmanje ne dira jer ja na život gledam savim drugačije kako došo tako i ošo
i ponekad se zapitam bi li trebao potražit nekog psihijatra :S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju