Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R vs Mhr replica

(1/4) > >>

Ensiferum:
Dakle, iman priliku zamijeniti replicu za yasunia uz moju nadoplatu
Zanima me kolko e tocno jaci yasuni, na koim okretajima radi i tako to 
Dal se osjeti razlika, naravno na serijali se to nece osjetit, dovoljno za rec da mi replicu vrti 10 600-11 000 na serijali
teze rolice cu stavit kad buden sport stavljao i zanima me kolko bi yasuni na njemu bio jaci
Bez spama molim  :)

Crazy Kuree:
vjerovatno nimalo, al u yasunija je povoljnija krivulja snage, znači lakše naštelovat i može se više fulat sa rolicama. zamjeni se, yasuni je kvalitetniji i bolji

vanjossi:
yasunia nisam probao, ali mhr replica auspuh na malossi sportu meni je bio pun pogodak, a imao sam leovince rs, arrow xtreme, gianneli(isti ko ovaj arrow), od svih njih meni je mhr replica bila najbolja, na piaggio agregat

Crazy Kuree:
Mhr replica ili yasuni R jesu idealni na malossi sportu zbog trajnosti/snaga, al ja recimo nemogu se tak vozit u mene mora bit neki auspuh koji izlači puno više nego idealni i opet mi je malo, uvjek težim jačem  :toothy11:

vanjossi:

--- Citat: Crazy Kuree - 24 Veljača, 2010, 18:27:14 ---Mhr replica ili yasuni R jesu idealni na malossi sportu zbog trajnosti/snaga, al ja recimo nemogu se tak vozit u mene mora bit neki auspuh koji izlači puno više nego idealni i opet mi je malo, uvjek težim jačem  :toothy11:

--- Kraj citata ---
da pa ekipa stavi evolutiona, takve nerazumijem, ako misli stavit sport ja bih mu preporucio da si ostavi mhr replicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju