Tehnički kutak > Tuning skutera
Due+ modular i klip trofy??
pajo:
--- Citat: doritos - 27 Veljača, 2010, 18:55:45 ---malossi vario, izvadio sam zupcanik alnasera i to...sam je sajbica bila pa sam opet sve vratio i opet ista stvar...
ne kuzi uopce kaj je...start mrtav do 20 a nakon 20 zavrti se i ide ko mutav....ne kuzim.,..
crveni cent, plavi federi kuplunga, 3.6rolice, novi remen, probao sa starim i ista stvar...ne kuzim... :dontknow:
--- Kraj citata ---
kolika je podloška ISPRED variomata??
R@kija:
evo sad bio kod mene...neznam fakat sad sam skuzio nikad minareli bokte...sajbica ova ona...na piaggiu stavi pali vozi bokte...
e doritos...bokte daj izvadi uljnu bokte pokreplai smo sad u garazi!!
pajo:
--- Citat: rakitje00 - 27 Veljača, 2010, 19:19:46 ---evo sad bio kod mene...neznam fakat sad sam skuzio nikad minareli bokte...sajbica ova ona...na piaggiu stavi pali vozi bokte...
--- Kraj citata ---
haha to su čari minarelli mašine nije ko piaggio samo trpaj(šala)
minarelli je jako osijetljiv na podloške ;D
doritos:
--- Citat: rakitje00 - 27 Veljača, 2010, 19:19:46 ---evo sad bio kod mene...neznam fakat sad sam skuzio nikad minareli bokte...sajbica ova ona...na piaggiu stavi pali vozi bokte...
--- Kraj citata ---
hahaha jos i ona tvoja mjesavina i moja ujlna sa stil uljem, e milina ;D..
dajte ljudi neki savjet kaj jos probati.... :dontknow:
Crazy Kuree:
ako ti u startu znači kad uvrneš gas kreće sa malo obrtaja, šta će bit drugo nego kvačilo... probaj drugo kad za to nema jači opruga. a efekt nikako nemore bit da kreće sa malo obrtaja ako su pretvrdi, nego vrti više već što u ubrzanju bude obrtaja :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju