Tehnički kutak > Tuning skutera
Due+ modular i klip trofy??
doritos:
nije g2 kuplung nego speedclutch ili g3 il tak nes, neznam tocn, uglavnom ima 3 ferode ko delta al nes drukcija...
neznam, crveni cent je gore i najtvrdji federi polini kuplunga, brijem da remen nes jebe, sutra stavim stariji remen vozeni pa cemo vidjeti... :icon_thumright:
gumy:
po nekom iskustvu tvrđi federi kvačila od potrebnih mogu imati isti utjecaj ko da si stavio premekane. uglavnom ili je kvačilo neuštelano, ili je možda pretvrd centralni iako sumnjam, ili se poigraj s šajbicama kod varija.
doritos:
..hm, probat cu danas dost opcija, ak ne uspijem ---HITIM GA U SAVU i bolim me...
doritos:
probao sam sajbicom debljine 1.5mm iza varija...i stavio stari remen i isti bog, mrtav do 20kmh pa tek tada ubrzava ko mutav da se oce rastepst...
federe sam stavio na jacem polozaju al bi mozda trbao na opustennijem polozaju??
problem je kaj neam s cime odvrnuti maticu sa sa zvona da to podesim ...sranje...
R@kija:
--- Citat: doritos - 27 Veljača, 2010, 14:50:13 ---probao sam sajbicom debljine 1.5mm iza varija...i stavio stari remen i isti bog, mrtav do 20kmh pa tek tada ubrzava ko mutav da se oce rastepst...
federe sam stavio na jacem polozaju al bi mozda trbao na opustennijem polozaju??
problem je kaj neam s cime odvrnuti maticu sa sa zvona da to podesim ...sranje...
--- Kraj citata ---
a mex ima kompresor doma...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju