Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Koliko moze ovo jos funkcionirati(kvacilo)?
LukyGS:
Može to još voziti ali prepremi novo jer se vidi kako je na cošku popucala pakna,treba malo ošmirglat ako ti bude sve kako treba ne bude trzalo na startu ili bude proklizivalo onda dobro!, ako bude od ovog dvoje navedenog onda mjenjaj!.
dzeky:
--- Citat: Daci - 23 Veljača, 2010, 19:55:15 ---ne kužim učemu je problem ... u debljini feroda ili kaj ??? ...moj kuplung na ditechu ima tanje ferode nego kaj su njemu pa mi sve radi normalno a imam gore kit itd...nit proklizava...baš nikakvih problema
--- Kraj citata ---
sto se tice debljine njih ima dosta ali jedino sto ima udubina dosta na njima,a neznam vidit cu :icon_thumright:
dzeky:
nije bas da se nadovezujem na ovu temu ali dobro :toothy3: zanima me dali električni čok ima veze s preljevanjem previse goriva jer vidim da mi je je iglica u čoku dosta slaba i kad idem vadit čok iz karba ostane mi iglica u karbu?!! :icon_scratch:
mrcina:
ovo je za zamjenu jer na prvoj slici vidimo da trečina ferode fali a površinu ferode treba pošmirglati, debljina je ok.
steeef:
--- Citat: dzeky - 24 Veljača, 2010, 12:53:18 ---nije bas da se nadovezujem na ovu temu ali dobro :toothy3: zanima me dali električni čok ima veze s preljevanjem previse goriva jer vidim da mi je je iglica u čoku dosta slaba i kad idem vadit čok iz karba ostane mi iglica u karbu?!! :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ak je čok neispravan obično ne zatvara pa preljeva,kod mene tak bilo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju