Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner vx 125

<< < (5/6) > >>

alan_vx:
dali je ikako moguce da stavim klip i cilindar od vxr i tog kucelj. molim vas da mi kazete gdjega mogu naruciti

P.A.L.A.C:

--- Citat: alan_vx - 24 Srpanj, 2007, 19:45:11 ---dali je ikako moguce da stavim klip i cilindar od vxr i tog kucelj. molim vas da mi kazete gdjega mogu naruciti

--- Kraj citata ---

naravno to bi bila jebena kombinacija iso bi super motor i imo bi zvuk, ja bi ti preporucio na to sve

jos puknit multivar gore i miran si za sad.  :icon_biggrin:

trebo bi nazvat g.Kucelja i snjim se dog oko pojedninosti.  :glasses9:

igor.sb:

--- Citat: alan_vx - 24 Srpanj, 2007, 19:45:11 ---dali je ikako moguce da stavim klip i cilindar od vxr i tog kucelj. molim vas da mi kazete gdjega mogu naruciti

--- Kraj citata ---

+ Secondary gear, tj.  kao sto je vec palac rekao, pod obavezno, da to nanesta lici

trebalo bi i vecu diznu ubost u karb

DUBrawa:
JA imam na leonardu neku ručnu izradu auspuha neznam sad dal je kucelj ili nešto slično... Košto je 2100kn. Isto ej cjeli kroman ljepo izgleda ima opasan zvuk i dobio sam dosta na performansama  :icon_scratch: . Na auspuhu ništa ne piše....

igor.sb:

--- Citat: DUBrawa - 28 Srpanj, 2007, 17:09:51 ---JA imam na leonardu neku ručnu izradu auspuha neznam sad dal je kucelj ili nešto slično... Košto je 2100kn. Isto ej cjeli kroman ljepo izgleda ima opasan zvuk i dobio sam dosta na performansama  :icon_scratch: . Na auspuhu ništa ne piše....

--- Kraj citata ---

kucelj nije jer on je 1000kn jeftini, a ako je ovo rucna izada bez neke oznake, onda je to previse para  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju