Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner vx 125

<< < (3/6) > >>

igor.sb:

--- Citat: alan_vx - 22 Srpanj, 2007, 14:10:07 ---hvala puno! ali jel bi to moglo stetiti motoru, tj. da se dogodi da ode u klinac. mozete mi malo pojasniti sto je multivar, nov sam pa mi treba lekcija. hvala :hello:

--- Kraj citata ---

malossi variomat, zvan multivar

multivar ne moze stetiti masini nikako, osim sto malo brze trosi rolice, zbog hrapavije izrade kanala, al nemas brige ako se pregledaju svakih 3-4 t km

P.A.L.A.C:

--- Citat: alan_vx - 22 Srpanj, 2007, 14:10:07 ---hvala puno! ali jel bi to moglo stetiti motoru, tj. da se dogodi da ode u klinac. mozete mi malo pojasniti sto je multivar, nov sam pa mi treba lekcija. hvala :hello:

--- Kraj citata ---

malossi multivar iliti malosi variomat  ;D

alan_vx:
OK, JA SAM IZ UMAGA, KOLIKO BI ME DOSAO TAJ AUSPUH, VARIOMAT I GLAVA OD VXR-A, AKO MI NEKO MOZE IZRACUNAT CCA :notworthy:

P.A.L.A.C:

--- Citat: alan_vx - 23 Srpanj, 2007, 20:14:49 ---OK, JA SAM IZ UMAGA, KOLIKO BI ME DOSAO TAJ AUSPUH, VARIOMAT I GLAVA OD VXR-A, AKO MI NEKO MOZE IZRACUNAT CCA :notworthy:

--- Kraj citata ---

auspuh kucelj - cca 1000kn
malossi mutlivar - cca 1000kn
federi i rolice - cca 200kn
klip i cilndar vxr - 1300kn
sekundar (malossi) - 450kn

ovo ti je za pocetak dosta motor ce ti letit naspram kako sad ide...  :laughing7:

igor.sb:

--- Citat: alan_vx - 23 Srpanj, 2007, 20:14:49 ---OK, JA SAM IZ UMAGA, KOLIKO BI ME DOSAO TAJ AUSPUH, VARIOMAT I GLAVA OD VXR-A, AKO MI NEKO MOZE IZRACUNAT CCA :notworthy:

--- Kraj citata ---

gasi caps lock, to ti je kao da vices

glava ti ne treba, jer navodno s vx-ovom glavom imas jacu kompresiju

jedino ao je tebi glava(klip i cilindar)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju