Ostalo > Svijet računala i mobitela
COD 4 Multiplayer
Luka 0101:
--- Citat: sule - 05 Ožujak, 2010, 13:56:52 ---@blacknaranca -sad sam tek skuzio da si ti sistem , jesi se pohvalio vamo kako si pokro pare ljudima sto si reko da ces im prodat servere i od tih para si si kupio skuter ?
--- Kraj citata ---
hahahahahaha.... nemoj tako... on je pro
BlackNaranča:
--- Citat: Piaggio - 05 Ožujak, 2010, 14:19:39 ---graficka-1gb
rama-4gb
procesor-2.70ghz
fps-333
--- Kraj citata ---
to je pre dobro, iams 333 fps lock , trebao bi ownat xD
BlackNaranča:
--- Citat: sule - 05 Ožujak, 2010, 13:56:52 ---@blacknaranca -sad sam tek skuzio da si ti sistem , jesi se pohvalio vamo kako si pokro pare ljudima sto si reko da ces im prodat servere i od tih para si si kupio skuter ?
--- Kraj citata ---
da taj sam, jel ti krivo? pogledaj retardirana budalo kada sam kupio skuter u 10. mjesecu 2007. godine imas na ovom forumu, maloumni idiote..
a servere sam prodavao koncem 2008. godine, zaradio ravno 0kn na njima, jer sam zadnja 2 mjeseca išao drito u minus mjesecno po 1000kn jer su netdirekt.de poduplali cijene a ja sam imao kod njih 2 dedicated sa 8gb rama i quadom, tada je to bilo naj jace u ponudi.
Racunaj koliko svaki takav kosta mjesecno + tcadmin + licence za ts i svi troskovi a imao sam oko 50 servera hostanih, po naj nizim cijenama u hrvatskoj, nikog nisan pokra idiote nego sam samo ugasia firmu. Zato prije nego neke informacije ne provjeris nemoj ih objavljivati.
Mene pozna cijela cod4 scena i svi znaju tu pricu osim vas par retardiranih nubova poput tebe koji nemaju 2 % mozga u glavi, ti ni neznas sto su dedicated serveri najvjerovatnije a meni tu solis pamet, uglavnom neda mi se natezat s idiotima kao sto si ti.
Piaggio:
...de vidis da je neki low teski.....nezna ni stae cod4....a tu se naso pametovat.... :laughing7:
Lazo:
ljudi ne se svađat zbog igrice :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju