Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Kak podesiti deltu???
jprekrit:
Uzeo sam od jednog člana s foruma deltu s crnim fedrićima. Sad vas molim da mi kažete kak bi bilo najbolje da je podesim za serijalu. Mislim... Ako se da... A ako se neda, da kupim druge fedriće za deltu. Setup je u avataru.
dhorvat:
A kakvi su ti crni po jačini? Ako se dobro sjećam kod efz-a, po redu idu crni, bijeli pa žuti od najmekšeg. Bijeli bi ti trebali bit dosta, utezi oni teži i to na najudaljenijem položaju (najjače primaju) :icon_thumright:
jprekrit:
--- Citat: dhorvat - 22 Veljača, 2010, 18:53:53 ---A kakvi su ti crni po jačini? Ako se dobro sjećam kod efz-a, po redu idu crni, bijeli pa žuti od najmekšeg. Bijeli bi ti trebali bit dosta, utezi oni teži i to na najudaljenijem položaju (najjače primaju) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislim da su ti fedrići iz kompleta za oriđiđi kuplung. Crne još ima u race paketu za deltu i najtvrđi su. Zaboravil sam pitati dečka kakvi su ti fedrići.
jprekrit:
Daj mi pokaži kak sad podesiti... Kaj kam namjestiti, jer ja to sad nike ne razmen...
dhorvat:
--- Citat: jprekrit - 22 Veljača, 2010, 19:04:11 ---Mislim da su ti fedrići iz kompleta za oriđiđi kuplung. Crne još ima u race paketu za deltu i najtvrđi su. Zaboravil sam pitati dečka kakvi su ti fedrići.
--- Kraj citata ---
Vidiš po debljini "namotaja". Ako su jako debeli onda znaš da su za race :laughing7:
Ali najbolje da pribaš pod kliještima za vadit zegere. Tada pod rukom možeš vidjeti koji je jači a koji slabiji :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju