Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

1.SCOOTER RALLY 2.5.2010. u Senju.

<< < (16/20) > >>

cone4u:
bok, ima kakvih detalja zanimljivih =? očekivanja? najave? par dana do toga,treba malo pisati. :)

clone:

--- Citat: cone4u - 27 Travanj, 2010, 23:41:28 ---bok, ima kakvih detalja zanimljivih =? očekivanja? najave? par dana do toga,treba malo pisati. :)

--- Kraj citata ---
pa zar ti ne čitaš postove iznad,sve je spremno,jedino što će nam kiksati, a to je ugostiteljska ponuda,ali blizu ima odličan restoran ,a ni caffe bar nije daleko,jer po novom škola ako iznajmljuje neprofitnoj udruzi kao što je naš klub,onda samo naplačuje struju za razglas,a ako je i ugostiteljska ponuda onda je po kvadraturi zauzimanja školskog dvorišta

Nero:
Zao mi je sto mi motor nije jos uvijek spreman za akciju, a još sam i dobio posao na Hvaru ovaj vikend,
 tako da vam želim svima dobru zabavu!

cone4u:

--- Citat: clone - 28 Travanj, 2010, 20:17:14 ---pa zar ti ne čitaš postove iznad,sve je spremno,jedino što će nam kiksati, a to je ugostiteljska ponuda,ali blizu ima odličan restoran ,a ni caffe bar nije daleko,jer po novom škola ako iznajmljuje neprofitnoj udruzi kao što je naš klub,onda samo naplačuje struju za razglas,a ako je i ugostiteljska ponuda onda je po kvadraturi zauzimanja školskog dvorišta

--- Kraj citata ---
pa ja čitam i sve ok,ali vi sve tajite ko zmija noge,, mislim da nije problem napisati koliko je prijavljenih,koliko se skutera očekuje i tako. POZDRAV. ako scoot ne iznevjeri, dolazim.

clone:
evo ,bilo 19 prijavljenih,poligon dobro postavljen,vozile se dvije klase,pobjedio dečko iz Senja na ZIP-u,bez greške odvozio poligon sa 4 dodane sekunde pdvozio za 57 sec,dok je  u klasi iznad 125 cm3 pobjedio dečko iz ZG,inaće vozi prvenstvo Hrvatske,sa 69 sec za komplet poligon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju