Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
1.SCOOTER RALLY 2.5.2010. u Senju.
clone:
--- Citat: Bruno1990 - 09 Ožujak, 2010, 15:12:05 ---to ce biti na onom parkiralistu di je lunapark inace ili?
--- Kraj citata ---
neeeeeeeeeee! :nono: kod osnovne škole,čitaj postove od početka ::)
Ice-T:
Tako slicno natjecanje ima kod nas u zegrebu, tocnije u sevetama.. Sam nije tak komplicirani, vec sam trebas obici cunjeve i to je to.. Ima za motore i aute.. I ima 3 poligona 20 sekundi traje svaki, koji su naravno razliciti.. I između 1. i 2. staze treba odvoziti krug oko okolnih sela gdje se nalaze ti punktovi te se to treba proci u određenom vremenu..
Do Senja ima 200km. Da nije tak daleko, ja bi dosao. :sad1:
clone:
Sam nije tak komplicirani, :toothy9:
pa treba se pomučit za 1000 kn :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
poligon je sastavljao netko ko kuži stvar i sviđa mi se jako. Samo šta će bit visinska barijera, piše obavezno saginjanje :dontknow: :dontknow: :happy6:
clone:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Ožujak, 2010, 21:00:28 ---poligon je sastavljao netko ko kuži stvar i sviđa mi se jako. Samo šta će bit visinska barijera, piše obavezno saginjanje :dontknow: :dontknow: :happy6:
--- Kraj citata ---
Nije da se hvalim,ali sastavljala moja malenkost :confused5:
a visinska barijera će se uzimat pojedinačno za svakog natjecatelja,odnosno za svaki scooter,za mjeru visine će se uzimat visina retrovizora +5 cm,
a ko nema retrovizore visina volana +5 cm.
Zato bolje doći sa retrovizorima jer po pravilu scooter nije tehnički ispravan ako nema retrovizora,ali pošto ćemo tolerirati takve male propuste natjecatelj bez retrovizora će se morati i više sagnuti ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju