dakle, upalim motor bez čoka i radi i dam mu malo gasa, ali nema snage ni motor pokrenut, i radi motor na leru negdje 2 minute,i sam se ugasi, i par puta ga upalim i on se stalno gasi, i onda više neće upalit, i onda skinem svječicu, a ona je sva zalijana i očistim ju i onda opet upali i radi, i tak stalno u krug, jel zna tko u čemu je problem?
motor je bio kod mene na slaganju da napomenem za ostale forumase
da znamo u cem je problem ali ocito ti ne zelis prihvatiti cinjenicu da to nikako nemoze i nesmije raditi s tim ispusnim sistemom!
ja neznam sto sam nejasno rekao i dali ti je otac prenio ono sto sam mu rekao ali evo ovdje cu napisati jos jednom!
znaci uzeo si granu od serisjko spuha(25 centimetara) i nastavio na C20 za piaggio agregat!
poremetio si geometriju tog ispuha i to enormno.sta to u praksi znaci?
to znaci da kada ispusni(povratni val treba vratiti smjesu u cilindar) on to ne napravi jer je grana predugacka i zakasni i klip prlikom sljedece ekspanzije kada se treba rjesiti izgorenih plinova iz cilindra dobije povratni val (obzirom na kasnjenje).dakle em izgorena smjesa ostane u cilindru em dobije povratni val od starog ispusnog ciklusa.
stavi serijski ispusni sistem pa isprobaj ali ovako nemoj(meni je svejedno ) ali govorim radi tebe voziti niti pokusavat voziti ili osposobiti!