Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem?!
Rossi:
Ovako kad ugasim scoot i ostavim ga na jedno 2 -3 sata tako nije vazno jel napolju 10 ili 40 stepeni i kad ga upalim ponovo i dam gas motor stane na 7500rpm i trokira,i drzim full gas jedno 4-5 sekundi i on tako trokira i odjednom samo prestane trokirat(procepi) i onda je sve normala.Zanima me sto trokira ??? a nekad se desi isto tako trokira i dimi jako ,izadje dosta dima dok trokira na tih 7500 i onda odjednom samo prestane i sve je onda ok,ne trokira i ne dimi,dok ga poonovo ne ostavim jedno 2-3 sata ugasenog. .......????ne dimi i ne trokira poslije toga u voznji...znam da kad je hladno treba malo da dimi dok je hladan ali to nije problem kod mene koliko se meni cini ..jel se ovo desava i na 40 stepeni ....ako ko zna u cemu je problem plz ,koristim ulje Castrol : :help: thx
Punisher:
Jel imaš električni čok... da on ne zahebava :dontknow:
Rossi:
pa jel ima na runneru novom elektricni ?? na motoru jedino sto nije serijala :auspuh tecnigas next r ,rolne stage 6 (4.5g) zute oprugice na kvacilu i bijeli centralni...eto to je to ...ostalo je sve serijala
ivanm:
zaljeva ga benzin a ne ulje..
probaj otpojit čok pa palit, većina skutera na +35°C pali bez čoka, ako nema problema, znači da čok ne radi kak treba..
Rossi:
eh jedno noob pitanje sta je cok ?? i gdje se nalazi i najvaznije kako ga otpojit ??? ako ima neko kakvu sliku jos bolje...ako ne neka rijecima objasni ..thx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju