Općenito > Slike i filmovi o skuterima

vx s multivarom

<< < (18/29) > >>

fic:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sven_vx:

--- Citat: dino_180 - 23 Veljača, 2010, 00:13:32 ---nemre tak ić serijski sp jer sam ga imao zdravog tak da je valjda u ST rjeđi zrak il tak neš pa je manji otpor ili...? :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
kod nas nema vlage pa lose podmazuje i automatski ide losije..od sad idem u ST testirat skuter..ak bu tu iso dobro dolje ce ic ko raketa..decki dolazim testirat vx-a kada ga jurca slozi.. :jerk: :icon_biggrin:

dino_180:

--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:15:16 ---kod nas nema vlage pa lose podmazuje i automatski ide losije..od sad idem u ST testirat skuter..ak bu tu iso dobro dolje ce ic ko raketa..decki dolazim testirat vx-a kada ga jurca slozi.. :jerk: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
iči čemo zajedno.bio sam ja prošle godine dolje jer imam rodbine i moj sp lagano naturpijan je išao oko 240-250 pa če i vxr zicer tolko. :glasses9: :glasses9:

fic:
idem i ja... da malo i ja okusim kako je to na sr-u preko 240 :toothy3:

sven_vx:

--- Citat: dino_180 - 23 Veljača, 2010, 00:18:31 ---iči čemo zajedno.bio sam ja prošle godine dolje jer imam rodbine i moj sp lagano naturpijan je išao oko 240-250 pa če i vxr zicer tolko. :glasses9: :glasses9:

--- Kraj citata ---
necemo pretjerivat..170 bi navuko brijem ako bi uso u prostor di je 80% vlaznost zraka.. :icon_biggrin:

@fic-prvo nastelaj to g#vn% da upali :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju