Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
Mislav46:
--- Citat: sven_vx - 22 Veljača, 2010, 13:36:25 ---brijem da si ti uhvatio i vjetric i laganu nizbrdicu..nijedan,ali bas Nijedan vx u puli neide po ravnom preko 125..vecina ima multivare i postelan prijenos..i niz nizbrdicu max idu 130..tak da brijem da se nisi ti po ravnome vozio.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
drzim ja i buraza alu 200 do 80, film je snimljen u osijeku na obilaznici, salvonije je ravna decki moji, a ko nevjeruje snimim opet s deteljnim pregledom ceste...... :laughing7: :laughing7:
sven_vx:
--- Citat: Mislav46 - 22 Veljača, 2010, 18:59:07 --- drzim ja i buraza alu 200 do 80, film je snimljen u osijeku na obilaznici, salvonije je ravna decki moji, a ko nevjeruje snimim opet s deteljnim pregledom ceste...... :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma netrebas snimat novi video..LOOL
bolje da ide neg da neide..
ti oces rec da drzim vxr-a do 80?
Mislav46:
--- Citat: sven_vx - 22 Veljača, 2010, 19:00:37 ---ma netrebas snimat novi video..LOOL
bolje da ide neg da neide..
ti oces rec da drzim vxr-a do 80?
--- Kraj citata ---
neznam kako vasi idu, ja bratovog serijskog alu vxr-a drzim do 80km/h a onda mi lagano bjezi...
sven_vx:
--- Citat: Mislav46 - 22 Veljača, 2010, 19:09:59 --- neznam kako vasi idu, ja bratovog serijskog alu vxr-a drzim do 80km/h a onda mi lagano bjezi...
--- Kraj citata ---
onda vxr neide sa mjesta ako ga vx sa multivarom pojede prakticki..
igor.sb:
da na suzuki niz nadvoznajk se spustas :P
il da nisi oso do sirokog polja di je ona jebacka nizbrdica :P
btw,,,ne znam kaki su vxrovi kod nas dobri ili losi al ja to sve prasim do 80 poslje vxr papa
nemojte me citirat jer ne zelim se prepirat s nikim :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju