Općenito > Slike i filmovi o skuterima

vx s multivarom

<< < (27/29) > >>

Drnda:
kasni dosta.. ali kako na kojima.. na mome sfu npr,. ja na 40 dam ful gas.. i pustim ga i prije nego ga pustim kazaljka na 50 i onda dodje do 60 i pocne opadati... dok na nekima ide puno brze od moje a ja ih perem.. tako da.. kako na kome skutu.. jer oba ista godina sf, meni troma, ovome realna..  :dontknow:

Luka 0101:
vidi šta uradiše od teme, a decko se samo htio pohvaliti kak mu ide vx  :angry7:

Mislav46:

--- Citat: Luka 0101 - 23 Veljača, 2010, 19:54:58 ---vidi šta uradiše od teme, a decko se samo htio pohvaliti kak mu ide vx  :angry7:

--- Kraj citata ---
ma nek pisu sta ih volja, prestao sam odavno citat komentare  :toothy3:

Nikon:
meni dosta kasni celer, tipa pustim gas na 80 on do 90 jos ubrzava  :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 20:48:35 ---a eto,dodji dogodine na more pa mozemo stat sta se mene tice..al n ije sam o po osjecaju pretprosle godine san sta na crtu sa vxron 4000km je tad ima i multivar,ja sna od 0 diga motor na kolo i doslovno ga ubia na zadnjen..nikad necete svatit da 4t majne kubikaze nema sta trazit kraj 2t :nono: :icon_biggrin:

al eto necu nista govorit jer 100 ljudi 100 cudi 100 vxra jedan valjda ide :laughing6: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

mislim da ovo što je boldano može zaključit temu  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju