Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Luna se ugasila
luna500rr:
Trebala bi biti kao u kosilica za travu, slicna je kubikaza, po tome se orjentiraj, za mjerenje napravama neznam
Faba:
--- Citat: Toncek - 26 Veljača, 2010, 19:05:20 ---Hvala na odgovorima,probat ču promijeniti bobinu jer mi se iskra čini nekako slaba pa ču vidjet.Inaće sam zadovoljan sa njom u godini sam sa njom napravio skoro 11000km.Ne zanima me kompresioni omjer nego koliko dobar motor ima kompresiju u barima.Ono kad staviš kompresiometar i mijeriš kompresiju kao na autu.Znači dali je dobra komresija 10 -11 bara ili je za te motoriće dobra na primjer5-6 bara.
--- Kraj citata ---
Pogledao bi u servisnu knjizicu kolko je kompesija,ali sam ju nazalost izgubio :confused5:
Toncek:
Ja imam servisnu kjižicu ali to unutra ne piše. Kosilicu nisam nikad imao pa neznam koliko je na njoj.
Toncek:
Evo ovako,danas stavio novu bobinu i dalje isto.Ko zna kako ispitati bobinu.Našao sam u manualu od baotiana gdje piše kako bi izmedju dva terminala otpor trebao biti oko jednog ohma a izmedju kabla za sviječicu i jednog terminala oko 7 ohma.Meni nema ni na jednoj nikakav otpor izmedju kabla sviječice i terminala. Dali sam mogao krivo spojiti one dvije žice to jest zamijeniti ih pa unništiti novu bobinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju