Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoc za karburator HITNO Yamaha Aerox
Alemxx:
Prijatelji danas sam upalio malo motor i provozao ga.. bilo je sunce.. al eto opet problema..nakon sto je se motor zagrijao poceo je sebi sam davati gas..Dok je bio hladan prvih 2 km sve je bilo u redu.. ali kada je se zagrijao daje sebi sam gas,a dok daje sam gas nema teorije da ga spustite pa mu ja povucem saug.. i on popusti gas i opet tako sve dok nisam stao..Jeli to problem do karburatora..da li treba podesiti stangas (i kako),ili je mozda do sajle.. Motor Yamaha Aerox. pozz
I HVALA UNAPRIJED
mrcina:
sajla ti je hrđa i zapne.
aprilia area 51:
--- Citat: mrcina - 21 Veljača, 2010, 15:30:59 ---sajla ti je hrđa i zapne.
--- Kraj citata ---
nemora znacit...ako on sam povecas pa smanji pa onda crkne i tak....onda ti je mozda dizna se zacepila skini karb i ocisti ga... :icon_thumright:
Alemxx:
Nisam siguran bas za to posto kad ja dadnem gas i pustim on ga sam drzi.. i ne popusta ... a nedaje on seb sam.. ja mislim da je to do stangasa .??
aprilia area 51:
--- Citat: Alemxx - 21 Veljača, 2010, 16:37:57 ---Nisam siguran bas za to posto kad ja dadnem gas i pustim on ga sam drzi.. i ne popusta ... a nedaje on seb sam.. ja mislim da je to do stangasa .??
--- Kraj citata ---
a onda je vjerojatno sajla...ja sam mislio da on onako sam sebi poveca pa smanji da nak nemirno radi...nisam te razumio skroz...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju