Tehnički kutak > Blokade
blokada na variomatu
Pipsy 13:
Zanimalo me gdje je 2.blokada. Nacuo sam da ima blokadu na variomatu. Skinem variomat i iza neki limic:koji sam skino jer mislim da je to blokada
ali samo mi je ostalo ovo:
i sad nista ne drzi ovaj crni poklopac i moze da spadne i on i rolnice
Da li sad da samo vako vratim ili
moram na ovo zazarafiti gore navedeni limic??? :help: :help: :help:
Drnda:
taj limic je na peugeotu blokada.. znaci stavi taj multivar nazad bez toga limica, i nemas blokade..
Pipsy 13:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Veljača, 2010, 19:49:33 ---taj limic je na peugeotu blokada.. znaci stavi taj multivar nazad bez toga limica, i nemas blokade..
--- Kraj citata ---
a nema veze sto nije ovaj crni poklopac zasarafljen-mislim ne moze se zasarafiti
i znaci samo vako vratim ovaj vario i pazim da ne ispadnu rolnice dok vracam na onu osovinu??? je li???
Drnda:
da znaci vracas tako da prstima drzis skupljen ovaj crni dio uz variomat i stavis na radilicu i gurnes do kraja, te stavis remen, i ventilator i stegnes i to je to... nemoze ono nikako ispasti.. samo moze dok stavljas... ali kada je na radilici vise ne moze ispasti :icon_thumright:
Pipsy 13:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Veljača, 2010, 19:57:09 ---da znaci vracas tako da prstima drzis skupljen ovaj crni dio uz variomat i stavis na radilicu i gurnes do kraja, te stavis remen, i ventilator i stegnes i to je to... nemoze ono nikako ispasti.. samo moze dok stavljas... ali kada je na radilici vise ne moze ispasti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam ja ovo sliko al sve je kao na slikama
i nije u mene multivar nego serijski vario
to nema nikakve veze je li tako???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju