Tehnički kutak > Tehnička pitanja

baca benzin na auspuh

<< < (2/3) > >>

SABELIUS:
Prvo ispusti vodu iz hladnjaka i zapali motor i vidi jel se isto događa da ne raskopavas bezveze

SPecial:
Ja na tvojem mjestu ne bi ucinio ovo zadnje.
Jer bez rashladne tekucine temperatura naglo raste (ma zamisli   :laughing7:),a to moze nanijeti veliku stetu tvojoj termo grupi  (tko bi rekao)

dhorvat:

--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2010, 17:55:38 ---Ja na tvojem mjestu ne bi ucinio ovo zadnje.
Jer bez rashladne tekucine temperatura naglo raste (ma zamisli   :laughing7:),a to moze nanijeti veliku stetu tvojoj termo grupi  (tko bi rekao)

--- Kraj citata ---

Podrazumijeva se da ugasiš mašinu za manje od 30 sekundi  :headbang:

R@kija:

--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2010, 17:55:38 ---Ja na tvojem mjestu ne bi ucinio ovo zadnje.

--- Kraj citata ---

nije tocno..mos ga slobodno upalit bez vode nece mu nsita bit...nemoze se u sekundi zagrijat..par minutra moze odradit bez vode...

R@kija:

--- Citat: dhorvat - 20 Veljača, 2010, 17:57:20 ---Podrazumijeva se da ugasiš mašinu za manje od 30 sekundi  :headbang:

--- Kraj citata ---

to valjda za roxa vredi..mi smo onog pia-kineza od brune bez vode vozili..i nis nije bilo..po par minuta na leru bez vode i radi normlano!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju