Tehnički kutak > Tehnička pitanja
baca benzin na auspuh
SABELIUS:
Prvo ispusti vodu iz hladnjaka i zapali motor i vidi jel se isto događa da ne raskopavas bezveze
SPecial:
Ja na tvojem mjestu ne bi ucinio ovo zadnje.
Jer bez rashladne tekucine temperatura naglo raste (ma zamisli :laughing7:),a to moze nanijeti veliku stetu tvojoj termo grupi (tko bi rekao)
dhorvat:
--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2010, 17:55:38 ---Ja na tvojem mjestu ne bi ucinio ovo zadnje.
Jer bez rashladne tekucine temperatura naglo raste (ma zamisli :laughing7:),a to moze nanijeti veliku stetu tvojoj termo grupi (tko bi rekao)
--- Kraj citata ---
Podrazumijeva se da ugasiš mašinu za manje od 30 sekundi :headbang:
R@kija:
--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2010, 17:55:38 ---Ja na tvojem mjestu ne bi ucinio ovo zadnje.
--- Kraj citata ---
nije tocno..mos ga slobodno upalit bez vode nece mu nsita bit...nemoze se u sekundi zagrijat..par minutra moze odradit bez vode...
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 20 Veljača, 2010, 17:57:20 ---Podrazumijeva se da ugasiš mašinu za manje od 30 sekundi :headbang:
--- Kraj citata ---
to valjda za roxa vredi..mi smo onog pia-kineza od brune bez vode vozili..i nis nije bilo..po par minuta na leru bez vode i radi normlano!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju