Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

A derbi mali pohabani...

<< < (8/10) > >>

I.D.I.O.T.:
jos kad mu se zeus javi na mobitel i vrai mu pare vices sat se moze  :icon_thumright:

odo nam vajnder na mjesec sa zelenim spejssatlom naravno pkastificranim XD

Waynder:

--- Citat: I.D.I.O.T. - 21 Veljača, 2010, 22:22:21 ---jos kad mu se zeus javi na mobitel i vrai mu pare vices sat se moze  :icon_thumright:

odo nam vajnder na mjesec sa zelenim spejssatlom naravno pkastificranim XD

--- Kraj citata ---

nece se on nikad javim.. znam taj tip... pojavit ce mu se ekipa jedan dan pred vratima olimpa pa će biti belaja... bmk.. ja sam mu fino reko...

cosa_wp:
IMA LI LJEPŠE BOJE??????????????? NEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ti si mi uzor!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Josip:
vinda kralj

pratim njegove projekte jos od pocetka SS-a

uvijek inovativan, za SR-a sam mislija da je osta u policiji jer je bila prica da su ga uzeli

po meni DALEKO NAJBOLJI SR na nasim podrucjima   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ToNYGP1Racing:
Sta mislis jel bi mogao gore na derbi ici 250 ili 200 masina.. Cisto informativno..  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju