Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
A derbi mali pohabani...
Waynder:
--- Citat: Waynder - 19 Veljača, 2010, 14:53:33 ---
finalni cilj je da gore dodje komplet maska od 690 ali nije zurba posto ovo radi kak treba... nemam neku inspiraciju kupovat glanc novo... pa manje vise cekam da uleti neki drek...
--- Kraj citata ---
Citaj cijeli topic.. ne budi SSovac :toothy12:
ali masku ne mjenjam jer mi se fizicki na svidja nego zato jer je debela i prilicno smeta kad se vozis na zadnjem.. zaklanja pogled posto je volan relativno vosoko a scoot mora biti gro od zemlje radi centralno smjstene masine kad se rade spore figure...
dhorvat:
Ma Respekt Waynderu, vidio sam mu motor jednom na starom grobničkom aerodromu, vidio sam i kako stunta i moram priznat da je iza toga bilo puno vježbe i padanja :notworthy:
SPecial:
Ostao sam bez rijeci.
Strasan projekt. Svaka cast.
Derbi mi je mozda cak i najljepsi skuter,a ti si mu rjesio sve minuseve. Svaka cast. :icon_thumright:
Giz:
Ciklistika slična motoru a opet skuter? Da ti to uskoro ne planiraš preći na kakav SM? ::)
PS
Mrak skutać... Me like! ;D
Waynder:
--- Citat: Giz - 21 Veljača, 2010, 13:04:10 ---Ciklistika slična motoru a opet skuter? Da ti to uskoro ne planiraš preći na kakav SM? ::)
PS
Mrak skutać... Me like! ;D
--- Kraj citata ---
SM sma imao do prije 3 godine i imao sam ga godinu i pol.. 640 ktm =P
prodao to u kupio ktm superduke i sada to unistavam vec 3 zadnje godine... vjeruj mi.. ne zelite znat kak taj project izgleda =) a jos manje njegov troskovnik XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju