Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Koji je ovo skuter - igra
CoK:
posto vidim da ovo nigdje ne vodi...evo necega sto sam slikao prije koja 2 sata :drunken_smilie:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
luna500rr:
--- Citat: CoK - 03 Studeni, 2010, 16:56:09 ---posto vidim da ovo nigdje ne vodi...evo necega sto sam slikao prije koja 2 sata :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Baotian retro, vidi se iz aviona :toothy12:
CoK:
napokon!
bravo luna500rr :icon_thumright:
:laughing7:
Misak:
--- Citat: CoK - 03 Studeni, 2010, 16:56:09 ---posto vidim da ovo nigdje ne vodi...evo necega sto sam slikao prije koja 2 sata :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
ej CoK ali nitko nije pogodio onog skutera (groblje) kojeg je postavio MazdaMurainešto... makar mu je zadnja aktivnost 26. listopada! :dontknow: :dontknow:
eto ga
--- Citat: MazdaMurairotor - 10 Listopad, 2010, 17:50:48 ---http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgTl9MZksGe-8g5e121zys-_umYsq6jgFtNyu_hFczFhc2xy0&t=1&usg=__mt0kwKmZEknFVBWPAX5DcRJ78Pw=
--- Kraj citata ---
luna500rr:
--- Citat: Misak - 03 Studeni, 2010, 17:04:00 ---ej CoK ali nitko nije pogodio onog skutera (groblje) kojeg je postavio MazdaMurainešto... makar mu je zadnja aktivnost 26. listopada! :dontknow: :dontknow:
eto ga
--- Kraj citata ---
Ja sam ga nasao i zaboravio napisat :BangHead:
Sjecam se da je neki indijac, tajvanac, japanac ili kinez i da ima bjeli, zuti, crveni...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju