Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Koji je ovo skuter - igra

<< < (57/108) > >>

CoK:
posto  vidim da ovo nigdje ne vodi...evo necega sto sam slikao  prije koja 2 sata  :drunken_smilie:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

luna500rr:

--- Citat: CoK - 03 Studeni, 2010, 16:56:09 ---posto  vidim da ovo nigdje ne vodi...evo necega sto sam slikao  prije koja 2 sata  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Baotian retro, vidi se iz aviona :toothy12:

CoK:
napokon!

bravo luna500rr  :icon_thumright:

:laughing7:

Misak:

--- Citat: CoK - 03 Studeni, 2010, 16:56:09 ---posto  vidim da ovo nigdje ne vodi...evo necega sto sam slikao  prije koja 2 sata  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ej CoK ali nitko nije pogodio onog skutera (groblje) kojeg je postavio MazdaMurainešto... makar mu je zadnja aktivnost 26. listopada!  :dontknow: :dontknow:

eto ga
--- Citat: MazdaMurairotor - 10 Listopad, 2010, 17:50:48 ---http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgTl9MZksGe-8g5e121zys-_umYsq6jgFtNyu_hFczFhc2xy0&t=1&usg=__mt0kwKmZEknFVBWPAX5DcRJ78Pw=

--- Kraj citata ---

luna500rr:

--- Citat: Misak - 03 Studeni, 2010, 17:04:00 ---ej CoK ali nitko nije pogodio onog skutera (groblje) kojeg je postavio MazdaMurainešto... makar mu je zadnja aktivnost 26. listopada!  :dontknow: :dontknow:

eto ga

--- Kraj citata ---

Ja sam ga nasao i zaboravio napisat :BangHead:
Sjecam se da je neki indijac, tajvanac, japanac ili kinez i da ima bjeli, zuti, crveni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju