Tehnički kutak > Garaža

NRG mc3

<< < (3/5) > >>

wonderkid:
predobar mi undertail i zadnji kraj,skut je super  ;D ;D

VoRdA_NRG_MC3:
fala fala... nemojte mi ga previse hvalit znam da je najbolji,lakse malo umislit cu se..... :toothy9: :toothy9:

ici ce sic u plavo bijelu boju iovako je vec poderan...a nezz meni je skut ljepsi sa drag volanom..moje misljenje :dontknow:

ForRace3:
E sorry voRdA kako si uspio stavit zadnji kraj na NRg, mislim sta ne smeta rezerar? ja imam isti problem...tj. nrg mi je isti kao tvoj dobio sam ga u losem stanju i trebam ga komplet napravit....sad me zanima meni su ljudi rekli da mogu odrezat dio rezervara i zakitat ga na novo, drugi ga stave ispod sica...trece maknu komplet rezervar i stave neki manji...sta si ti napravio?

istipa622:

--- Citat: ForRace3 - 01 Ožujak, 2010, 22:27:45 ---E sorry voRdA kako si uspio stavit zadnji kraj na NRg, mislim sta ne smeta rezerar? ja imam isti problem...tj. nrg mi je isti kao tvoj dobio sam ga u losem stanju i trebam ga komplet napravit....sad me zanima meni su ljudi rekli da mogu odrezat dio rezervara i zakitat ga na novo, drugi ga stave ispod sica...trece maknu komplet rezervar i stave neki manji...sta si ti napravio?

--- Kraj citata ---

Kud ces manji od ovog šta je original,koliko uopce ima rezervoar?? ja mislim da nema punih 5 litara,imam nrg mc2 iz '97 i svaki puta kada tocim na benziskoj na blaganji me pita da šta nisma mogo za manje natočit  :toothy3:
I da,mislim da ga je on pod sic stavio,tako se to obicno radi koliko sma vidio  :dontknow:

charnel:
da mc2 ima taj mali od 4.5-5litara, a mc3 ima veci rezervar koji nestane ispod sica

inace vorda nije los nrg samo plastike na volan obavezno  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju