Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner 50 purejet ne pali

<< < (2/5) > >>

Daci:
prvo da pitam...flomo od kud ti to da su im ecu bolest...bavim se injectionima od 2003 i do sad nisam naišo ni na jednog kojem je crko ecu..bilo je određenih problema s ecu-om al to nije utjecalo na rad motora..

..cyb3r...kako motor neće upali...vergla pa onak ko da će upalit pa ne upali ili opće nema znakova života ...samo vrti u prazno ??? kad si mjenjo pumpu jesi možda ištekavo injektor ??? jesi opće siguran da stara pumpa nije valjala??? nakon verglanja provjeri jel svjećica mokra pa javi....

cyb3r:

--- Citat: Daci - 19 Veljača, 2010, 10:27:51 ---prvo da pitam...flomo od kud ti to da su im ecu bolest...bavim se injectionima od 2003 i do sad nisam naišo ni na jednog kojem je crko ecu..bilo je određenih problema s ecu-om al to nije utjecalo na rad motora..

..cyb3r...kako motor neće upali...vergla pa onak ko da će upalit pa ne upali ili opće nema znakova života ...samo vrti u prazno ??? kad si mjenjo pumpu jesi možda ištekavo injektor ??? jesi opće siguran da stara pumpa nije valjala??? nakon verglanja provjeri jel svjećica mokra pa javi....

--- Kraj citata ---

da, prvo vergla, i onda onak kao da ce upalit.. slobodnije vergla.. nisam istekavo injektor... stara pumpa nije uopce radila spojio sam je na 12v i nista.

jos javim za svjecicu... e i di se nalazi dizna na purejetu?? inace, 2002 godina je.

flomo:

--- Citat: Daci - 19 Veljača, 2010, 10:27:51 ---prvo da pitam...flomo od kud ti to da su im ecu bolest...bavim se injectionima od 2003 i do sad nisam naišo ni na jednog kojem je crko ecu..bilo je određenih problema s ecu-om al to nije utjecalo na rad motora..
--- Kraj citata ---

..imo sam vec par slucajeva crkne ecu i mos ga jebat...

rabbit:
Spoji ga kablovima na aku od auta i verglaj bez gasa i upalit će.

Daci:

--- Citat: cyb3r - 19 Veljača, 2010, 14:23:21 ---da, prvo vergla, i onda onak kao da ce upalit.. slobodnije vergla.. nisam istekavo injektor... stara pumpa nije uopce radila spojio sam je na 12v i nista.

jos javim za svjecicu... e i di se nalazi dizna na purejetu?? inace, 2002 godina je.

--- Kraj citata ---

ajde mi samo reci kolko km ima motor...jer to su simptomi potrošenih karika...nema on diznu ...ima benzinski injektor i raspršivač ... taj raspršivač koji mnogi rovu dizna je u glavi...tj moraš skinut cijelo tijelo injektora i onda se izvuče raspršivač ili ti zračni injektor ...ako ga nikad nisi vadio bit će ti teško...ako motor daje znakove života (ko da će upalit ) onda nemoraš provjeravat jel svjećica mokra...ima jedna caka..probaj dok ga verglaš ištekat injektor benzinski  (zeleni) i dalje ga verglat tak neko vrijeme i onda ga opet uštekat dok verglaš ...znači ištekat ga i uštekat sve to bez prestajanja verglanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju