Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner 50 purejet ne pali

<< < (4/5) > >>

ghostride666:
mom frendu isto tak nie htio upalit i jeo je g#vn#...a on pošto je konj i sjeti se svakakvih stvari je skinuo crijevo od benzina sa rezervara i puho je malo unutra i malo izvlačio benzin i jebalo majku upalilo je...radi ko urica, probaj to, za to trebaš skinut samo prednju plastika iznad svjetla...

massi:
meni je isto tako bilo nije htio upaliti a nije bio paljen dosta dugo i onda sam naso pregoren osigurac kod baterije provjeri ih
meni isto ko da ce upaliti i nista promjenim izgoren osigurac i kako je zaverglao tako je upalio
 :toothy10:

host:
prvi put cujem da im je ecu problem,ali da, nemas dovoljno benze imas zraka pa ti se** trebas se toga rijesiti i to na sljedeci nacin skini crijevo od dovoda daj kontakt da pumpa odvrti i kada ti benza pocne tec namontiraj sve gore i onda probaj, nema ti to veze sa strujom ako ti malo oce onako ga malo zavrti pa stane to te benza je** imao sam takvo iskustvo,probaj i mora ako ni onda nece jbg probaj svjecicu opet....ali 90% sam siguran da ce upaliti

cyb3r:
decki, hvala svima na savjetima rijesio sam problem!!

--- Citat: ghostride666 - 22 Veljača, 2010, 11:03:27 ---mom frendu isto tak nie htio upalit i jeo je g#vn#...a on pošto je konj i sjeti se svakakvih stvari je skinuo crijevo od benzina sa rezervara i puho je malo unutra i malo izvlačio benzin i jebalo majku upalilo je...radi ko urica, probaj to, za to trebaš skinut samo prednju plastika iznad svjetla...

--- Kraj citata ---

To je tocan odgovor!!

LP!

ghostride666:
nek proba ništa neće izgubit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju