Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 auspuh na Aprilia Sr 50r

(1/3) > >>

TomiBoxSr50r:
E ovako, imam apriliju 2009 godiste, sr50 r carb, letos sam na njoj imao rolnice 3.75 gr, stage 6 chromme auspuh, i opruge Stage 6 srednje tvrdoce.. I posle predjenih nekih 5.000 km sa time, auspuh je pregoreo staklenu vunu i jako je poceo da se cuje i da dreci auspuh.. Sad planiram opet da stavim sve isto to za ovu sezonu jer je jako lepo isao, preko 100kmh, sa dvojicom na njemu oko 95kmh.. I ne znam kako da utisam taj auspuh malo kad se opet izgori unutra ta izolacija.. hvala

bijesna glista:
stavi novu vunu u top i vozi...kad izgori mjenjaš opet i to je to

doc-sr150:
kak znaš da ide 100????

Crazy Kuree:
Nije valjda da bi kupio novi auspuh kad vuna pregori?  :icon_biggrin: skini prigušivač i zamjeni vunu to bar nije teško. vunu po mogućnosti kamenu a može i staklena al će brže izgarat, imaš u svim trgovinama građevinske robe. oko 20 kn 1m kvadratni.. Ak je piagio mašina vjerovatno 100 ide i ne laže puno sat

doc-sr150:

--- Citat: Crazy Kuree - 18 Veljača, 2010, 02:18:57 ---Nije valjda da bi kupio novi auspuh kad vuna pregori?  :icon_biggrin: skini prigušivač i zamjeni vunu to bar nije teško. vunu po mogućnosti kamenu a može i staklena al će brže izgarat, imaš u svim trgovinama građevinske robe. oko 20 kn 1m kvadratni.. Ak je piagio mašina vjerovatno 100 ide i ne laže puno sat

--- Kraj citata ---
čukica od sr-a R ide do 80 pa zato pitam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju