Tehnički kutak > Tuning skutera
Tvrdoća centralni federa - TEST
Pupo:
Do koliko postotaka tvrdoće/težine je moguće kompenzirat s težim/lakšim rolicama u sprezi s tvrđim/mekšim centralnim? Odnosno, da li je moguće uopće?
Daci:
ovo je radio high gain ... i mene je test iznenadio ... crveni feder je najmekši... federi su isti kataloški broj ko i za minarelli tak da je sita stvar osim serijskog naravno koji je od ditecha ... i provo je više federa i svi isto pokazuju
Giz:
--- Citat: Pupo - 18 Veljača, 2010, 19:02:03 ---Do koliko postotaka tvrdoće/težine je moguće kompenzirat s težim/lakšim rolicama u sprezi s tvrđim/mekšim centralnim? Odnosno, da li je moguće uopće?
--- Kraj citata ---
Ja sam se šetao po Pia federima od najmekšeg do najtvrđeg dok je gramaža kod mene išla od 8g do 4.1g u ovisnosti o centralnom naravno.
Sve to na kvazi Moriniu. Dakle, moguče je kompenzirati sve federe, ne vidim razlog zašto nebi bilo moguće.
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 18 Veljača, 2010, 23:30:17 ---ovo je radio high gain ... i mene je test iznenadio ... crveni feder je najmekši... federi su isti kataloški broj ko i za minarelli tak da je sita stvar osim serijskog naravno koji je od ditecha ... i provo je više federa i svi isto pokazuju
--- Kraj citata ---
Nije mi jasno kak crveni moze bit najmeksi kad rukom osjetim da je tvrđi od bijelog i zutog i to dosta ...
Daci:
eto vidiš da je ...sama logika...znam da ti voziš na crvenom federu..ajd mi sad reci kolo su ti teške rolice ??? s bijelim centralnim na ditechu su idealne 7.0-7.5 g ... na serijskom centralnom su mi 8.5 g rolice bile prelagane...znači što tvrđi centralni to teže rolice idu...ak se dobro sjećam ti imaš oko 6 g rolice...eto ti opet dokaza da je crveni najmekši
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju