Tehnički kutak > Tuning skutera

AEROX MALOSSI SETUP

<< < (7/9) > >>

doritos:
al zato nardo je koma sto se tice kvalitete, imamo sam ga na serijali i na faking serijali mi je popucao...frend aprilija top ga isto imao na sr minarelli i isto popucao...nardo je ubica od spuha al je nekvalitetan, yasuni r je daleko kvalitetniji ...a sad do kupca je sta oce ...kvalitetu i dugotrajnost ili top speed , veca potrosnja i manji vijek trajanja svihe dijelova na skuteru tipa prenos, termo grupa itd... :)

ja sam vise za nardo jer vrti i ide mrak s njime skut... :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: doritos - 18 Veljača, 2010, 22:12:16 ---al zato nardo je koma sto se tice kvalitete, imamo sam ga na serijali i na faking serijali mi je popucao...frend aprilija top ga isto imao na sr minarelli i isto popucao...nardo je ubica od spuha al je nekvalitetan, yasuni r je daleko kvalitetniji ...a sad do kupca je sta oce ...kvalitetu i dugotrajnost ili top speed , veca potrosnja i manji vijek trajanja svihe dijelova na skuteru tipa prenos, termo grupa itd... :)

ja sam vise za nardo jer vrti i ide mrak s njime skut... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
čini mi se da shot manje puca, ali et sad ima yasuni city16 koji sigurno neće pucat a mogo bi bit zamjena nardu. a ovo za vijek trajanja i potrošnju šta reć, ko proba jače ne želi više slabije zato to i jest bolest a nemam srca prodat skuter

R@kija:
ja neznam kak vama nardo/shot uspije puknut?!

Crazy Kuree:

--- Citat: rakitje00 - 18 Veljača, 2010, 22:31:37 ---ja neznam kak vama nardo/shot uspije puknut?!

--- Kraj citata ---
meni nije ni jedan, shot mi je bio 1-2 godine i kod nosača se crtica pojavila da je napuklo.. a kod nas ko god je nardo imo nisam ni jedan vidio da nije povaren i u županji isto. prije je bilo govora o tome da se ne postavi dobro auspuh tj. bude zapet previše na nosaču pa pukne

R@kija:
mozda zbog postavljanja..nardo ima drukciji nosac pa se mozda ne stave dobri distanceri (o piaggiu govorim)..pa mozda zbog tog pukne...dok na shot nejdu distanceri...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju