Tehnički kutak > Tehnička pitanja

grije se

<< < (2/3) > >>

dzeky:

--- Citat: doc-sr150 - 17 Veljača, 2010, 14:59:18 ---ja nisam siguran jel to šeraf,ako je onda sa vanjske strane di ti je ovaj zupčanik tu primi sa ključem ili sa papagajkama i zračnim pištoljem odšerafi taj imbus šeraf i pazi da nije slučajno kontra navoj....

--- Kraj citata ---

uglavnom nije to imbuls,nego jednostavno ovaj zupcanik ide sa kljucem 15 ali problem je u tome sto neznam kako radilicu za fiksat :icon_scratch:

vktr:
jeo vas..., pa nije to imbus, to kaj je nutra je radilica  :toothy12:
ovaj zupčanik je ujedno i matica i ona je zašarafljena i drži magnet.

ima par načina kako skinut, gurneš ravni šarafciger tamo desno u bloku di ti je dio otvoren onak i di ti je izbočenje u magnetu to zaheftaš nekak, ak ne kužiš reci da nacrtam

EDIT: Evo ipak sam nacrtao, zeleno predstavlja izbočenje na magnetu koje se ne vidi odavdje, okreni magnet tako da ti dođe to izbbočenje tamo, plavo predstavlja blok i crveno šarafciger koji guraš između
to sve naravno pod pretpostavkom da je pravi navoj, a ne kontra

dzeky:

--- Citat: vktr - 17 Veljača, 2010, 16:00:20 ---jeo vas..., pa nije to imbus, to kaj je nutra je radilica  :toothy12:

ima par načina kako skinut, gurneš ravni šarafciger tamo desno u bloku di ti je dio otvoren onak i di ti je izbočenje u magnetu to zaheftaš nekak, ak ne kužiš reci da nacrtam

EDIT: Evo ipak sam nacrtao, zeleno predstavlja izbočenje na magnetu koje se ne vidi odavdje, okreni magnet tako da ti dođe to izbbočenje tamo, plavo predstavlja blok i crveno šarafciger koji guraš između

--- Kraj citata ---

vktr puno hvala,to su da sutra rijesim. btv jedan lezaj na vodenoj je bio koma,sav se raspao cudi me kako je to vrtilo :sad1:

ljudi hvala

dzeky:

--- Citat: vktr - 17 Veljača, 2010, 16:00:20 ---jeo vas..., pa nije to imbus, to kaj je nutra je radilica  :toothy12:

--- Kraj citata ---

nije bas kako si ti reko,uglavnom nema nikakve izbocine dapace ima neke 3 udubine male :sad1:  Kako to skinuti :icon_scratch: :help:

dzeky:
evo uspio sam skinuti zupčanik sa magneta,kako skinuti sada magnet?
evo slika
http://img707.imageshack.us/img707/2392/fotografija262.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju