Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AREA 51 tuned for city

<< < (7/8) > >>

doritos:
EVO DA POHVALIM KOLEGU JURCU MARINA, dok sam ovih dana u njemackoj , sam ga zamolio uslugu da mi uplati za bocni nogar original sa ebay.de za moju areu jer opce je poznato da tih nogara nema nigdje, niti u italiji sto je meni full cudno al okej...

danas je stigla i bas je predobra, IGM  je marka...

cim stignem u zg , to cu odma lsoziti i sve ostalo i skut je spreman za velike trke po zg a i sire...hahaha :icon_thumright:

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 12 Svibanj, 2010, 13:09:19 ---EVO DA POHVALIM KOLEGU JURCU MARINA, dok sam ovih dana u njemackoj , sam ga zamolio uslugu da mi uplati za bocni nogar original sa ebay.de za moju areu jer opce je poznato da tih nogara nema nigdje, niti u italiji sto je meni full cudno al okej...

danas je stigla i bas je predobra, IGM  je marka...

cim stignem u zg , to cu odma lsoziti i sve ostalo i skut je spreman za velike trke po zg a i sire...hahaha :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ajd cim stavis nogaru stavi slike da vidim jer i ja bi sebi uzeo pa zato...

doritos:

--- Citat: aprilia area 51 - 12 Svibanj, 2010, 13:10:44 ---ajd cim stavis nogaru stavi slike da vidim jer i ja bi sebi uzeo pa zato...

--- Kraj citata ---

bit ce slika kolko oes, sve cu poslikati, inzistirao sam i cekao sam da mi dodje tu da bzvz ne placam postarinu, carina itd...doslo mije za 2,3 dana i sve 5 :icon_thumright:

sve pohvale JURCI ,  ;D

Aleks:
Ajde sad brzo doma da mi mozes poslat dijelove.  :icon_biggrin:

BoLT3K:
De stavi tu nogaru pa da ga pocnemo tockarati  8)
Inace, prelijep je  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju