Ostalo > ATV & Quad

4takt s****e kinesko.

<< < (5/5)

kengur:

--- Citat: autodario - 27 Veljača, 2010, 17:39:01 ---Premali zazor ventila 99,99%

To je česta pojava kod kineskih 4T mašina, pogotovo kad preko zime odstoji koji tjedan bez paljenja.
Zašto se to događa :icon_scratch:? Još nisam dokučio, ali sam shvatio da ukoliko je vozilo kupljeno u ljeto - sljedeću zimu se događaju takvi problemi.

Možda kinezi šteluju zazor, onako, odoka :drunken_smilie: :rofll:

--- Kraj citata ---
   haha bio si u pravu,premali zazor ventila.ima dva ventila i oba u banani.to ga je mučilo od prvog dana.susjed mi poštelao da nevjerujete ali baš onak na oko.mali ide ko lud mene od 90 kila vuče ko mina a klincima se bojim više dat vozit.haha nisam ni znal da tak more ič.

dhorvat:

--- Citat: autodario - 27 Veljača, 2010, 17:39:01 ---Možda kinezi šteluju zazor, onako, odoka :drunken_smilie: :rofll:

--- Kraj citata ---

Jel bi tu trebalo bit kaj čudno?  :icon_biggrin:

Makar dosta je problema i sa strujom kao i kod skutera iste "marke"  :icon_thumright: Susjed me pital zašto ga ponekad 5 minuta mora verglat kad preko zime stoji? Još mu nijednom nisam ništa odgovorio, neću bit nepristojan  :laughing9:

EDIT:

--- Citat: kengur - 04 Ožujak, 2010, 18:32:23 ---   haha bio si u pravu,premali zazor ventila.ima dva ventila i oba u banani.to ga je mučilo od prvog dana.susjed mi poštelao da nevjerujete ali baš onak na oko.mali ide ko lud mene od 90 kila vuče ko mina a klincima se bojim više dat vozit.haha nisam ni znal da tak more ič.

--- Kraj citata ---

Izgleda da je dobro poštelani ventil ko dobro poštelan variomat na skuteru :laughing7:

Infernus:
...ako se smijem nadovezat na temu...

na kolko se štelaju ventili na baotianu (serijali)?

thx unapred, sry za upad u temu  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju