Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvačilo SERIEPRO HiT (113 eura)-pitanje
kale_malossi:
trebalo bi valjati..ako se toliko para da...ali ipak ..malossi power!
BoLT3K:
--- Citat: kale_malossi - 14 Veljača, 2010, 17:22:34 ---trebalo bi valjati..ako se toliko para da...ali ipak ..malossi power!
--- Kraj citata ---
Zajebi ti tu teoriju :icon_thumright:
Prije dok sam citao scootershack nasao sam negdje text od nekog tunera, kaze da je to najbolje kvacilo sto je ikad probao, a imao ih je hrpu :hello:
runner_sp180:
--- Citat: Crazy Kuree - 14 Veljača, 2010, 16:43:45 ---Al ipak to je samo kvačilo i nema utjecaja na brzinu, samo start
--- Kraj citata ---
a ima.. ne bi ja to gledao bas tako kao ti... kvacilo ima ulogu dok ne uhvati, i onda kasnije nista ne radi, to je tvoje misljenje.. to i je tako, ali nije isto ako ti kvacilo uhvati na 12000 ili na 9000 okretaja... ako imas setup gdje ti je potrebno tih 12000, i kroz cijelo ubrzanje imas tih 12000, naravno da ce imati puno vece ubrzanje, prije ce doci do krajnje i sl a kvacilo je vec izgubilo ulogu...
luna500rr:
Kako sam skuzio ovo je hit cluch, dakle nemozes laganini startat nego odmah kvacilo hvata, ferode imaju dobar grip (kao kod lune) :drunken_smilie:
Daci:
ovo je po meni najbolje kvačilo... ne sjećam se više al negdje sam na stranom nekom forumu čito usporedbe sa deltom i 2 g i ovaj je bio bolji od njih...uostalo m dr. pulley ima jebene stvari .. ima rolice koje čak daju malo više brzine nego s običnim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju