Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ležaj na klipnjači?

<< < (2/3) > >>

Ceki21:
to se provjerava dok je radilica vani, primis ju za klipnjacu, lupis po klipnjaci gore i ak zvoni ima lufta ;)

salej600:

--- Citat: gumy - 13 Veljača, 2010, 20:49:57 ---kak neće? malo lufta mora imati ak ga tako provjeravaš kroz ispuh.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: Ceki21 - 13 Veljača, 2010, 20:54:31 ---to se provjerava dok je radilica vani, primis ju za klipnjacu, lupis po klipnjaci gore i ak zvoni ima lufta ;)

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: rakitje00 - 13 Veljača, 2010, 20:37:40 ---haha pa kak ce ic klip ljevo desno ak je u cilindru aaaaaaaaaaaaaaa kralju!

--- Kraj citata ---
pa ide jebiga. stavio sam prst na klip kroz ispuh i mičem prstom lijevo desno i on se mrda u cilindru lijevo desno za sigurno 2 mm. Neću bezveze vadit radilicu kad su mi bočni ispravni, s kojim načinom mogu provjerit dal valja još?

salej600:
Ja imam mašinu sastavljenu bez kita. Radilica nova malossi rhq. Stavim u klipnjaču igličasti ležaj i bolcnu klipa, sve novo i naprijed/natrag nema lufta, a kad probam mrdat bolcnu kao i ti lijevo/desno... pogodi... he he ima lufta bar 2 mm.

R@kija:

--- Citat: salej600 - 14 Veljača, 2010, 09:28:03 ---Ja imam mašinu sastavljenu bez kita. Radilica nova malossi rhq. Stavim u klipnjaču igličasti ležaj i bolcnu klipa, sve novo i naprijed/natrag nema lufta, a kad probam mrdat bolcnu kao i ti lijevo/desno... pogodi... he he ima lufta bar 2 mm.

--- Kraj citata ---

to mora imat..tak je na svakom..nesmije imat "unutra-van" lufta klipnjaca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju