Tehnički kutak > Tuning skutera
tp kajla??
gokiSP:
kako ne? ako ti iskra vise retardira na vecim okretajima bez kajle to povlaci svoje posljedice a ja sam htio reci da sam vozio bez kajle oba setupa i da nije bilo posljedica..to sam rekao jer mi me pitao jedan clan u vezi kajle i da mu je netko rekao da ako ne stavi kajlu da ce mu izgorit klip i sl.
Crazy Kuree:
mislim da nemože napravit rupu na klipu zbog seriske struje, jedino zbog pretople svjećice a nije isključeno da bi mogo i trokirat na viskim obrtajim na race setupima, uglavnom svrha te kajle je više snage na setupima koji se vrte na visokim obrtajim, u minarelija ne treba kajla već se preradi
R@kija:
ta kajla pase na sve radilice jel tak...
meni trea za s6 hpc...
kak se okrene ona npr sad blok je na motoru,,i ovaj dio kaj ide u stranu...postavim ga da gleda prema zadnjem ili prednjem kotacu?
Rossi:
--- Citat: rakitje00 - 14 Veljača, 2010, 12:30:50 ---ta kajla pase na sve radilice jel tak...
meni trea za s6 hpc...
kak se okrene ona npr sad blok je na motoru,,i ovaj dio kaj ide u stranu...postavim ga da gleda prema zadnjem ili prednjem kotacu?
--- Kraj citata ---
i mene to isto zanima :D
OvErLoAd:
--- Citat: rakitje00 - 14 Veljača, 2010, 12:30:50 ---ta kajla pase na sve radilice jel tak...
meni trea za s6 hpc...
--- Kraj citata ---
Staviš kajlu na način da ti pomakne magnet u smjeru okretanja radilice, znači u smjeru kazaljki na satu. (znači taj dio kaj ide u stranu bi trebao bit prema prednjem kotaču).
Btw neznam kak je na piaggiu al na minarelliu možeš pomaknut kut paljenja i bez te kajle, probušiš druge rupe na nosaču statora i njega pomakneš u smjeru obrnutom od kazaljki na satu, da ne kupuješ kajlu bezveze ak nije potrebno, mada ju je bolje imat i lakše je vratit poslije na staro ako ćeš vraćat serijalu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju