Sportski kutak > Sve vezano za stunt

wheelie problem kod ditecha

<< < (2/6) > >>

aeroxtuning:
taj ditech je ko' alfa,elektronike ko' u priči,klasika je klasika....

Mislav46:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Veljača, 2010, 00:31:18 ---taj ditech je ko' alfa,elektronike ko' u priči,klasika je klasika....

--- Kraj citata ---
malo trosi od serijala najbrzi, sta oces vise  :toothy9:

aeroxtuning:
haha :) ostajem pri provjerenom,pusti me struje i elektronskih podizaca ventila,onih senzora,ovi senzori,brizgaljke pumpe,kompjuter....čovječe reno 4 je majka auta

Mislav46:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Veljača, 2010, 01:42:03 ---haha :) ostajem pri provjerenom,pusti me struje i elektronskih podizaca ventila,onih senzora,ovi senzori,brizgaljke pumpe,kompjuter....čovječe reno 4 je majka auta

--- Kraj citata ---
a cuj ti uzmi reno 4 ja cu neku mecku s klasu sa lcd-om, grijanim podmetacima za paprikas, hladnjakom, itd meni ne smeta  :toothy12:

aeroxtuning:

--- Citat: Mislav46 - 13 Veljača, 2010, 01:52:43 --- a cuj ti uzmi reno 4 ja cu neku mecku s klasu sa lcd-om, grijanim podmetacima za paprikas, hladnjakom, itd meni ne smeta  :toothy12:

--- Kraj citata ---
nemam ni ja ništa protiv merca.....ti si kao i većina mojih prijatelja...."kupit ću BMW-a e46 328,a ja Audi A4 3.0 tdi" i kažu kad se nešto jeftino prodaje,ufff kao oni bi to kupili,a kad bi doso račun za servis,bubrege bi prodavali jer nemaju para....auta ili motori koji su skuplji i zahtijevniji za održavanje kupuju ljudi koji su dobro potkovani financijski....a odi ima dikana u čijim je turbo autima radilica probila blok,motoru blokala zadnja rota pa se polomio ko'
pi#ka itd...zašto?zato sto se htio kurcit jebenom autom/motorom a održavanje ko' je#e....ne ide to tako....

da ne bude OT,ditech je jako ekonomican motor dok se ne pokvari,kasnije vam ni ušteda na gorivu nije dovoljna za popravak :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju