Sportski kutak > Sve vezano za stunt

wheelie problem kod ditecha

<< < (4/6) > >>

sfreak:

--- Citat: aprila ditech freek - 13 Veljača, 2010, 17:52:37 ---a jbg....ali imam rezerve imam jos dva di techa.... jbt uvjek treba bit pun....hehe znaci kad divljam i kad se vozam ili pod sicem ili na benzinsku....pa da tocim.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

da, bas tako...

ili ako hoces cure zadivit pa malo cimnes i odmah spustis da ti ne zatrokira  :toothy9:

Mislav46:

--- Citat: sfreak - 13 Veljača, 2010, 16:58:44 ---ja to znam najbolje...naravno Iwo je bio predobar i nije mi ni a rekao na to sto sam mu pumpu sjebao...

osim njegovog, cimao sam jos jednog, serijala...i iznenadilo me kako se lijepo moze cimnut (a mislim da po podacima i nije bas tako lagan jel?)...ima snage dosta...ali 5 sek i bez punog tanka, dovidjenja...zakuca te nazad u pod samo tako...

--- Kraj citata ---
ima oko 95kg cini mi se, mnogi to neznaju pa kasnije glavom u zid udaraju :BangHead:

aprila ditech freek:
e sfreak ta ti je dobra.... ali bolje je kad ides duze...jos kad s nogama na sicu...el? :laughing9:

sfreak:

--- Citat: aprila ditech freek - 14 Veljača, 2010, 23:54:01 ---e sfreak ta ti je dobra.... ali bolje je kad ides duze...jos kad s nogama na sicu...el? :laughing9:

--- Kraj citata ---

ne nego dok sjedis i cimnes pa skocis na seat stander

aprila ditech freek:
e i to isto.....sam to mmoram naucit....snjeg me jeb sad....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju