Općenito > Generalno o skuterima
125 u 50
Infernus:
--- Citat: ---Gilera i piagio imaju dole nosace i puno lakse ih je upasat, trebalo bi samo onu klackalicu na kojoj visi motor malo preraditi i vjerojatno nosac amortizera.
--- Kraj citata ---
mislim da nosac amortizera ne treba preradjivat (ako govorimo o piaggio i gy6 masinama) jer kad sam na SC-u gledao amortizere za baotiana mislim da je kod dosta njih pisalo da su za piaggio... jedino ako je prihvat na drugom mjestu pa bi amort. stajao previse nagnut, al dal je to tako, nemam blage veze :dontknow:
MaXoVaC:
--- Citat: Infernus - 13 Veljača, 2010, 15:49:16 ---mislim da nosac amortizera ne treba preradjivat (ako govorimo o piaggio i gy6 masinama) jer kad sam na SC-u gledao amortizere za baotiana mislim da je kod dosta njih pisalo da su za piaggio... jedino ako je prihvat na drugom mjestu pa bi amort. stajao previse nagnut, al dal je to tako, nemam blage veze :dontknow:
--- Kraj citata ---
po meni netreba preradjivati nosac amortizera......mislim da je prihvat nije na drugom mjestu....a i ako jeste nije velika razlika.... :hello:
Cobra:
Cek a sto se struje tice,sta snjom u slucaju da stavljam od runnera masinu,onda bi trebao i struju od njega metnut :dontknow:
Infernus:
a valjda... :icon_biggrin:
gle, nije ni sigurno da ti pase - meni u glavi pluta ista stvar al ne znam dal su nosaci ok...
drnda me je malo zainteresirao i sa pug masinom... al "dali pase" je isto xy ::)
i tako to... :toothy3:
steeef:
--- Citat: Cobra - 13 Veljača, 2010, 21:39:36 ---Cek a sto se struje tice,sta snjom u slucaju da stavljam od runnera masinu,onda bi trebao i struju od njega metnut :dontknow:
--- Kraj citata ---
ak stavljaš vxr mašinu treba ti instalacija od vxra i ključevi sa bravama zbog koda..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju