Tehnički kutak > Tuning skutera

130

<< < (5/7) > >>

Nikon:
svaki celer je napravljen da broji do jedne brzine relativno tocno.. npr skuterima od 150ccm je brzina po papirima 110km/h i njihov celer je napravljen da ide do 110!!!  posli sta broji nadodaje masno ... ono sta je eventualno 5km/h stvarne brzine on prikaze ko 10-15 ..

zivi primjer je recimo stari nrg ... do 60 broji tocno a kad vozi 80 pise mu 130 na celeru a ima base kit ... bah ...

ne postoji teoretska sansa da se iz tako slabe masine izvuce 130 km/h ... to ako je 115 realne mozes bit sritan ko beba...

federi kvacila ti daju start, remen ko remen samo ne gubi an preformansama kad je vruce.. serijski remen je najbolji za maxi skutere .. to sta si ti ima remen od malossi-a, topa i sta vec nedaje brzinu jer san i sam to isprova i eto remen od kelvara mi stoji doma vozan se na serijskom..  ... otvoren auspuh daje krajnje, al ne tako puno..

razmislite malo ko bi kupia skuter od 200 kubika koji ide 130-140 ako moze za dosta tisuca kuna manje kupit skuter od 150ccm koji je btw jeftiniji za registraciju a ide ko i on ... ???

nema sanseee

Dino:
Nikone,znam da nema teoretske šanse da serijala 125ccm ide 135,ali ja samo govorim ono što sat pokazuje,a pokazuje 135.Znam i sam da to nema nikakve veze sa stvarnom brzinom koja je puno manja :icon_thumright:

Nikon:
hehe dobro i mene to veseli :P  :icon_biggrin:

To3cutter:
Veceras na Zagrebackoj oblilaznici, 10 km od Luckog do Buzina. 130 stoji zakucano i ni makac dalje. Preticem kamione, kombije i umorne Cehe. Bolje se ponasa preko 100 km/h nego vecina "enduro" motora koje sam vozio.

zicka:
imam yamahu x-max 250 i baš sam ju jučer stisnuo 160!!!!??? Naravno da to nije pravih 160 nego cca 145. Tak ti je i na beverlyu, ide MOŽDA pravih 105-110

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju