Tehnički kutak > Tuning skutera
130
igor.sb:
--- Citat: To3cutter - 17 Srpanj, 2007, 00:40:43 ---Na Beverlyclub forumu, Talijani kazu da sam papak jer da njihovi Bev125 idu toliko s dvojicom na autoputu...
--- Kraj citata ---
talijani jedu g#vn#
probaj stati s nekim tko ima isto beverlija ili vx-a pa vidi koliko kaze sat ovom drugom
SF2osk:
ma vjreujem ja covjeku beverly ima one mrcine od tockova ak se nevaram 21 col ..nije???
pa lijepa je kombinacija 125 ccm sa 21col tockicima
Dino:
Virujem čoviku da mu Bev ide toliko,jer je i moj Leonardo 125 znao s nas dvoje na nizdrdici uvatit 130-135,a imao je 12" kola(sad koliko sat laže ne znam,ali znam da dosta laže,kao i svima)
To3cutter:
--- Citat: SF2osk - 17 Srpanj, 2007, 00:49:12 ---ma vjreujem ja covjeku beverly ima one mrcine od tockova ak se nevaram 21 col ..nije???
pa lijepa je kombinacija 125 ccm sa 21col tockicima
--- Kraj citata ---
Nije. Prednji je 23 cola, zadnji 21. Dobar skuter. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nikon:
heh pa nema beverly tako uske gume ko bicikla da bi isa 200 sad s njima ...
mene beverly nemoze prestic od 125 ccm da ga jebes (serijski) a ja nikako na celeru priko 120 ne pribacin ... uvati on skoro 130 ko tvoj gori na slici, al to je na nizbrdici koja je duga priko 5km .. samo ja ja prican o pravcu ... to sta ti mislis da je ravno neznaci da je ravnica... jer recimo brza cesta u splitu u jednom smjeru ides 120 u drugom kad se vracas 110 ...
a ne puse vitar... nego je takav nagib na cesti ;);)
:thumbs up:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju