Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji setup za TPR?

<< < (2/3) > >>

salej600:
Sve je već kupljeno i sastavljeno osim kita. Jbg hladno mi je u radioni, a i nemam volje baš po ovoj zimi. Sve je novo osim el. pumpe vode i hladnjaka od Sp. Zeznio sam Nardo ali sada je tako. Da sam prije bio na forumu i pitao ... Neznam koja je mm dizna u tom karbu, ali to nije problem. Hvala dečki sada imam odakle početi. Nisam baš neki stručnjak za skutere, ali nikad nije kasno. Hvala

salej600:
Evo ga, ja vas poslušao i umjesto karba phbl 24 stavio phbg 21 bd iz malossi pakiranja, a umjesto tp narda uzeo yasuni carrera 16 (od kize), he he. Stavio sam i onu tp kajlu za pomaći paljenje. Kako sad dalje. Koje rolice, koje opruge??????

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 13 Ožujak, 2010, 20:04:26 --- Kako sad dalje. Koje rolice, koje opruge??????

--- Kraj citata ---

....hmmm...gle ajd probaj ovako..dizna 100-102, opruge plave nategnute do kraja,tezi utezi,ljubičasti centralni,rolice probaj od 3,8 do 4,4... :laughing7: :icon_thumright:

salej600:
Hvala majstore. Svaki savjet zlata vrijedi :notworthy:

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 14 Ožujak, 2010, 12:57:52 ---Hvala majstore. Svaki savjet zlata vrijedi :notworthy:

--- Kraj citata ---

....ma nemas brige sam da to bude to... :kvart2: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju