Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio nrg
ForRace3:
Nemoj uzimat ZX, to je vise isfurano svugdje vidis taj auspuh jbt...uzmi si Arrow Xtreme...brijem da spuf nije nis skuplji ni jeftiniji cak ti je bolji jer ga mozes kasnije bez beda vozit na kitu
ARROW EXTREME
MALOSSI MULTIVAR
MALOSSI RED SPONGE
Zute federe kvacila, 6gr roline, i iskreno nema potreba za MALOSSI i TP remenima jer su skupi bez potrebe ipak ces imat gradski obicni setup sad, to je moj savjet ;)
vanjossi:
topov remen je smeće, i meni se uopće ne sviđaju ti kevlari, najbolji mi je serijski remen!
endi:
--- Citat: ForRace3 - 23 Veljača, 2010, 17:06:56 ---Nemoj uzimat ZX, to je vise isfurano svugdje vidis taj auspuh jbt...uzmi si Arrow Xtreme...brijem da spuf nije nis skuplji ni jeftiniji cak ti je bolji jer ga mozes kasnije bez beda vozit na kitu
ARROW EXTREME
MALOSSI MULTIVAR
MALOSSI RED SPONGE
Zute federe kvacila, 6gr roline, i iskreno nema potreba za MALOSSI i TP remenima jer su skupi bez potrebe ipak ces imat gradski obicni setup sad, to je moj savjet ;)
--- Kraj citata ---
zx je odlican za motor bez kita
BoLT3K:
--- Citat: endi - 28 Veljača, 2010, 20:20:28 ---stavi multivar 2000 i racing kuplung
--- Kraj citata ---
Kuplung mu nikako ne treba :icon_thumright:
grbi128:
--- Citat: rakitje00 - 10 Veljača, 2010, 09:37:42 ---uzmi zx,malossi multivar 2000,malossi kevlar remen,rolice 6.1g,zute federe na kvacilo seriski centralni 64 diznu i red sponge makni limic s karba i to je to!
--- Kraj citata ---
veliki potpis! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju