Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (93/117) > >>

civro:

--- Citat: Loris Ri - 25 Veljača, 2012, 20:56:23 ---ko je to? Di je on?

btw bio sam danas djir do plomina,prejebena cesta...
i bilo je dosta motora iz Ri...

--- Kraj citata ---

Ivan maric..nadji na fejsu..on je prvi vlasnik bio onog roxa crno narandjastog..kojeg si kupio od uzelca..osim ako te ja nisam pomjeso sa tim drugim lorisom  :toothy12:

Loris Ri:
.
--- Citat: civro - 25 Veljača, 2012, 21:09:38 ---Ivan maric..nadji na fejsu..on je prvi vlasnik bio onog roxa crno narandjastog..kojeg si kupio od uzelca..osim ako te ja nisam pomjeso sa tim drugim lorisom  :toothy12:

--- Kraj citata ---
brijem da si pomijesn... hahahahaw
je taj maric pa drenove!.!?

civro:

--- Citat: Loris Ri - 26 Veljača, 2012, 02:20:36 ---.brijem da si pomijesn... hahahahaw
je taj maric pa drenove!.!?

--- Kraj citata ---

Krnjevo il kantrida..pa jebenti..taj drugi loris isto vozí vxr 200 sivog  :toothy9:

Loris Ri:

--- Citat: civro - 26 Veljača, 2012, 02:35:36 ---Krnjevo il kantrida..pa jebenti..taj drugi loris isto vozí vxr 200 sivog  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ok..hvala :icon_thumright:
nezz za tog lorisa...hahahaha

pazite danas na muriju,nemojte brzo vozit...ja sam pred malo dobio kaznu 2000kn...na pecinama me snimio na motoru...
iso sam 93,ogranicenje je bilo 40....al me drot spasio da ne ostanem bez vozacke,stavio je da je ogranicenje 50...

Reponja:
Ja uvijek usporim na Pećinama, baš zbog toga.. Jbg, lijepo su te oderali. Ja sam pred nekoliko mjeseci na Mlaci izgubio 1000kn,
zbog 87km/h. Stajali su na semaforu, križanje za industrijsku zonu (Baračevu ulicu), do tada ih tamo nikada nisam vidio...

Sada malo stisnuti pojas, štedit na izlascima i proći će i to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju