Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (85/117) > >>

Reponja:
Osim ako nakon ulaznih vrata nemaš neki portal do Rijeke, ova vjetrina i -8 sa Grobnika te neće oboriti..
Ja sada došao doma s posla (poštar) i sada 5 dana ne izlazim iz kuće. Ni po kruh, makar crko!

IvanRox:
reponja ima sta snjega kod vas ?

cona_rab:
ja sam od 01.02 do daljnjeg na zimskim praznicima  :icon_biggrin:

Reponja:
Ništa, samo puše ko blesavo, mamu mu... I ledeno je vani, sve oću zapalit cigaru, a neda mi se (nesmijem u kući)..
A prošlu subotu kupio motor (Virago 250) ovih dana ću njega i skuter propisno predstaviti u garaži (bio bi red),
i od onda je vrijeme u Qrcu... A nemogu čekat da ga pošteno propušem na lijepom danu, do Pule ili Poreča...

Loris Ri:
bogme kod mene jebeno puse...dns sam mislio izac sa motorom,al nisam uspio izac na cestu kod plodina(u kostreni)....sad se nes snjega malo uhvatilo,al prejako puse...

--- Citat: Reponja - 03 Veljača, 2012, 17:15:34 ---Ništa, samo puše ko blesavo, mamu mu... I ledeno je vani, sve oću zapalit cigaru, a neda mi se (nesmijem u kući)..
A prošlu subotu kupio motor (Virago 250) ovih dana ću njega i skuter propisno predstaviti u garaži (bio bi red),
i od onda je vrijeme u Qrcu... A nemogu čekat da ga pošteno propušem na lijepom danu, do Pule ili Poreča...

--- Kraj citata ---
nazz kad budes iso...ja stalno planiram ic isto dir do istre al niko nece,svi su pipice... :P
najljepsa cesta rijeka-porec...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju