Tehnički kutak > Tuning skutera
DUE+-17.5Dell+ ARROW titanium??
gokiSP:
vozio sam ja due jedno vrijeme na titaniumu..uzas kako to gusi i da bila je isto sira grana al svejedno to je uzas..iso mi je na pol gasa isto ko i na punom
flomo:
ponudio sam ti ja dell 19..aj pa odg...sorry na oft,
doritos:
--- Citat: gokiSP - 08 Veljača, 2010, 16:24:53 ---vozio sam ja due jedno vrijeme na titaniumu..uzas kako to gusi i da bila je isto sira grana al svejedno to je uzas..iso mi je na pol gasa isto ko i na punom
--- Kraj citata ---
...grana ide od narda nejvejrojatnije, strucno ce mi napraviti frajer sta radi u auspuh lastovcicu tako da ce biti dobro, vidjet cemo...
flomo, prevec mi je to para, sve 5 al neam tolko...fala :icon_thumright:
gokiSP:
mozes ti stavit siru granu al rezonancija auspuha ostaje..tu bi trebale malo vece prerade spuha da bi to bilo kako tako dobro na duet..i nije li isplativije prodati taj spuh i ustedit jos koju kunu pa kupit neki jaci spuh
doritos:
--- Citat: gokiSP - 08 Veljača, 2010, 19:25:25 ---mozes ti stavit siru granu al rezonancija auspuha ostaje..tu bi trebale malo vece prerade spuha da bi to bilo kako tako dobro na duet..i nije li isplativije prodati taj spuh i ustedit jos koju kunu pa kupit neki jaci spuh
--- Kraj citata ---
...ne bih, ocu neku kombinacija da sam slozim, imam c16 + airsal racing al taj ide na areu a ovaj na fire fox + due+ i gasssssss
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju